Grisigt och härligt

Sådärja, krigat hem tre måste-poäng mot Sala Silverstaden. Riktigt tuff match som slutade med en uddamåls-vinst. Måste först berömma Sala för sitt spel som inte speglar deras roll som nykomlingar på samma sätt som Jönköping. Flera tekniker med riktigt bra skott, och de kommer nog hålla sig kvar i "finrummet".

Men där tar lovorden slut.

Skulle kunna skriva en bibel med diverse fulheter och oschysta utfall, men sammafattar punktvis:

* Närkampsspelet och efterslängarna. Går stundvis in för att skada och skiter fullständigt i var bollen är

* Snacket – vid varenda blåsning skulle det skrikas och gormas på domarna(även efter matchens slut)

* Vissa pajaser i hemmapubliken. Skulle mina föräldrar/syskon/vänner/pojkvän sitta och skämma ut sig på det sätt ett gäng åskådare gjorde hade jag skamset lämnat hallen omedelbums. Visst är det lätt att bli upprörd när man är part i målet och domarna dömer lite till favör för motståndarna(HELT befogat utifrån Salas farliga spel dock), men det är för mig fullständigt oacceptabelt att yttra sig som några gjorde. Skämmes, och tänk på att ni faktiskt representerar både er själva som publik och dessutom ert hemmalag.

Men, innebandygrisen som jag är så uppskattar jag härligt känslofyllda och tuffa matcher med en kokande publik. Lätt topp-5 i roligaste matcher jag spelat! Så ser grymt mycket fram emot hemmamatchen mot Salas gäng den 19 februari.

Nu ska segern firas och blåmärken pysslas om innan en ny träningsvecka tar vid och vi får besök av Karlstad och Örebro. Ses i helgen på Gammlia!

/#11

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.