”Paddor i balettskor”

 Så skrevs det om oss på endrebloggen. Det får man nästan ta som en komplimang va? http://www.endreif.se/?page_id=466

**

Underbart skön vinst mot Endre idag med 8-5, och målskyttet släppte äntligen. Den dåliga effektiviteten var ett minus från matchen som vi ville ändra till dagens match, vilket vi också lyckades med. Konceptet mycket mål = mycket mys känns rätt i situationen.

**

Det är faktiskt alltid lika roligt att spela i Södervärnshallen. Mycket publik, bra tryck och ljudnivå, liten plan och roligt motstånd. Endre spelar ju gärna, liksom vi, med lite långa bollar och vassa avslutare framför mål. Härlig match för brunkarbackar som mig!

Appropå brunkarbackar och köttiga matcher. En av Asplund aka Grisens utvisningar skrevs på mig. Det är såklart helt oacceptabelt för mig som försöker upprätthålla min roll som en schyst spelande back med få utvisningsminuter. En felaktigt protokollförd utvisning förstärker alla fördomar om mig, och jag har nog varit upprörd i samtliga 5 timmar efter matchen. Katastrof!

**

Nej, nu ska vi snart avrunda DVD:n med julkalendern Mysteriet på Greveholm och fortsätta avverka Stockholm-Umeå-sträckan som vi ju nu känner ack så väl.

 

Snälla fair-play kramar från snällaste backen /#11 Ivar

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.