3 enkla poäng inspelade

Ikväll var det vi som styrde matchen, det var vi som satte fart under fötterna och det var vi som satte fart i bollen. Det var vi som spelade hem vinsten, det var vi som tog 3 poäng mot FBC Uppsala Ungdom.  Viktigt!

Ikväll syntes det att vi om och om igen har nött på våra spelvändningar i ett par veckors tid, lika så att vi fått upp boll innehavet inom laget. Det är SÅ roligt när saker och ting klickar bättre på match än på träningar och det visade vi idag. Extra roligt är att det skett en förbättring i vårt PP, idag hade vi 100% utdelning. suveränt!!

Ikväll fick FBC Uppsala Ungdom inte låna bollen många minuter innan vi krigat tillbaka den, alla deras långbollar plockades rätt enkelt ner utav våra stabila backar som sedan snabbt spelade bollen vidare. 

Ett citat från UNT.se lyder såhär: "- Hemmalaget IBF Dalen var för dagen alldeles för starkt för det unga Uppsalalaget och tog en komfortabel seger."  

 

Med oss på bänken idag förutom Pär och Zeke hade vi Sandåkerns tränare Jonathan Brolin som hjälp, eftersom Simon insjuknade här under veckan och fick nöjja sig med en läktarplats. Vi vill tacka Jonathan för det och även passa på att säga att det var jätte roligt att du var med! 

**

Serien ser just nu ut på detta vis. Nästa match spelas den 21/1 där vi tar emot Gävle GIK på Gammlia Arena väst kl:17:00. 

 

/  #32, en stolt och glad cap idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.