Dreamteam

 Som tidigare sagt tog vi emot serieledarna Gävle i Gammlia arena ikväll, ett lag som vi tog 3poäng mot på bortaplan i höstas och som nu ligger i topp i tabellen. Vi visste att det skulle vara en stor skillnad så som "dag/natt" jämfört med förra helgens motstånd och att vi skulle vara tvungna att kämpa varenda byte för att nå vårt mål, vinst. Vi kämpade och gav oss (fan) inte, vi höll fokuset högt uppe och tog ett byte i taget så allt gick väl som planerat! Vi tog hem de 3poäng vi spelade om, 6poäng totalt mot Gävle denna säsong och jag måste erkänna att det känns himla skönt!!! 

Man var lite smått tagen efter slutsignalen och om inte ännu mer när man satt i bilen påväg hem. Det är så roligt att se att vi höjjt oss flera steg som lag de senaste veckorna, månaderna. Nu är det bara att vi fortsätter att kämpa och utvecklas, då vet man aldrig vart vi hamnar i slutändan!  

Måste tillägga att det vuxit fram en målsprutare i laget (som vi saknat hos oss), Sandra Hjortborg! Anmärkningsvärt är att hon gjorde hattrick ikväll men inte nog om det, förra helgen (mot Uppsala Ungdom) målade hon dit hela(!) 5!! Kul att se:)  

Extra beröm till Hanna Appelblad som storspelade i målet idag!

**

Nästa helg packar vi väskorna och besöker Eddahallen för att ta oss an Skellefteå Innebandy IF,blir spännande!!

/ # 32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.