Inför derbyt mot de Gula

 3poäng åkte med oss i bagaget hem från Skellefteå förra helgen efter en riktigt slit/gris match, vilket gav oss en plats före motståndarna i tabellen. Imorgon (tisdag) väntar ett hett borta derby mot Vindelns IF. För många år sedan när vi spelade i tvåan tillsammans med Vindeln var det som "döds-krig" mellan lagen när de möttes. Nu har vi båda klättrat upp i ettan, dock har vi bytt ut nästan hela vårt lag medan Vindeln har kvar de flesta från döds-krigs-tiden.

Sedan som ni säkert redan vet om så är Simon en föredetta Vindeltränare, det är klasskompisar sinnsemellan och även vänner. Så en het och sevärd match kommer det garanterat vara!

Tabellöversikten ser ut som följande, IBF Dalen på femte plats med 27p medan Vindelns IF ligger på åttonde plats med 20p. Så en vinst för dem räcker inte för att gå om oss men de kommer in på lite säkrare mark. Medan en vinst för oss skulle ta oss ett steg närmare säker plats i serien och ett stort glädjeskrik! Vi är mycket revans sugna från förra matchens förlust må jag säga.

Mina egna tankar om matchen är att jag tror och vet att vi har stor chans att vinna, vi har som tidigare nämnt utvecklats i storm steg nu på slutet. Det är bara upp till var och en av oss att göra vårt jobb och visa våra kunskaper på banan. Om vi krigar varje byte tills slutsignalen så tar vi hem 3poäng! Svårare än så är det faktiskt inte. 

Matchen går av stapeln imorgon (tisdag) 19:30 på Vindelns Fritidscenter. Kom och se bra innebandy i damettan och hejja fram en seger tillsammans med oss! 

 

#32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.