En buss kommer lastad med Dalens damlag

 

Så var vi inpackade i Connys buss för sista gången denna grundserie 11/12. En innebandytour till Karlstad/Örebro som kan resultera i en säkrad slutspelsplats om vi kammar hem 2poäng(minst). En helg som på papperet är 2 solklara segrar men som vi alla vet inte kommer att rulla in av sig själv utan kräver rätt inställning och attityd. Det kan gå fort i innebandy, bollen är rund.

Förutom den uttagna truppen och ett par tränare har vi som vanligt med oss en uppsjö av filmer, datorer och annat som kan fördriva tiden fram till 23.00 då vi anländer till Örebro ikväll. Hemma har vi lämnat en handfull skakade/sjuka spelare men framförallt Bellas vidriga chips. Någon som har smakat Estrellas Cheeseburger Chips? Gör det inte. En annan jag gärna hade lämnat hemma är Linn Lundströms trasiga strumpa som hon viftar med i ansiktet på mig då vi sitter mitt emot varandra. Äldst i laget? man skulle inte kunna tro det.

En rolig nyhet för alla Dalenanhängare är att Lasse, Sandra Larsson, har förlängt med tre nya friska framgångsrika år i laget. En utpräglad målskytt som alltid gör ett hårt jobb och är viktig för Dalen. Hon är en av oss städade tjejer som har koll på läget och inte sprider en massa dynga omkring sig, hon är välkommen att sitta bredvid mig i omklädningsrummet även nästa säsong:) Dessutom har hon lovat att bidra med några poäng i helgen vilket jag väljer att notera här i bloggen då hon och Linn Lundström har en intern tävling om vem som gör flest mål på träning och match. Lite press på tjejerna resulterar säkert i något extra!

Sist vi var i väg på långresa filmade jag en vadslagning mellan Urban och Vonca. En vadslagning som gick ut på att Urban skulle äta upp en magnum classic så fort han kunde. Tänk er långben och majskolven på julafton. Vonca förlorade och filmen är censurerad då Urbans fru inte ska få ta del av denna. Jag ser fram emot nya vadslagningar och nya filmer denna resa!

Förutom innebandy och vadslagningar bjuder helgen på melodifestivalen, dock utan cider och öl. Inga konstigheter! På återseende

 

/Katarina Bjuhr #6

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.