Tur förtjänar man ibland..

Vi sitter här framme i bussen och dricker……. Mer, Fest-is och Sprit(e). Försöker analysera matchen men det är lite svårt när mange bjuder i bakgrunden. Det dansas, sjungs med dock ifall vissa är helt tondöva. Nog om detta, Vad hände på matchen egentligen?

Vi började matchen helt okey trots 4½ timmar i en buss med ett gäng röda tomtenissar där bak. Tydligen smittade inte testosteronet av sig på planen, efter 03:55 tog Jemtland ledningen med 1 kasse och utökade sedan till 2-0 i PP. Innan periodvila reducerade vi genom Sandra Hjorborg och därmed 2-1.

Inom loppet av nio minuter utökar hemmalaget sin ledning till 3-1,4-1,5-1 innan Maja Stoltz dänger iväg ett skott dryga minuten efter vår time out. 5-2 och tiden var 16:09. I tredje perioden gör dom 6-2 och i och med en utvisning från oss så sätter dom spiken i kistan, 7-2.

Vi kom inte alls upp till den nivå vi spelat på sen juluppehållet och bollen gick inte våran väg, det kunde vi även se i resultatet. Tur förtjänar man ibland men idag förtjänade vi den helt enkelt inte.

Men med den här lagsammanhållningen bryter vi ihop och kommer igen och firar segern med dom glädjehöjjande tomtenissarna. Just nu spelas låten "Vi var oslagbara" och de röda sjunger glatt i och med deras vinst som gav dom plats i ALLSVENSKAN nästa säsong! Stort stort grattis!

Och kom ihåg, självklart är det nolltolerans som gäller!