Alltid kriga in i det sista!

 Innebandysäsongen börjar lida mot sitt slut och våren börjar nära sig med stormsteg. Imorgon spelar vi den näst sista seriematchen för denna säsong och den spelas mot örnsköldsvik. Ett lag lika som vi är klara för spel i division 1 nästa säsong. Jag själv har ingen större koll på dom förutom förra mötet där vi gick hem med vinst. Har hört rykten om att dom höjjt sig ett par steg när serien vände där kring julen och att dom gillar att vara bollförande lag, vilket vi helt enkelt får se om det stämmer imorgon! Ska bli roligt!

Det finns självklart vissa tendenser på att sådana här matcher blir rätt avslagna när man inte har något att spela för, förutom tabellplacering. I nuläget ligger vi på 33poäng och Örnsköldsvik på 30poäng så hur det kommer se ut efter matchen kan ni enkelt räkna ut själva. Jag hoppas verkligen att båda lagen kan hålla uppe lika så tempo som intensitet, det är då innebandy är roligt. Men lägger stor vikt på att iallafall vi i IBF Dalen kan spela rolig innebandy trots om motståndet ej visar upp till det. 

Vet att det varit mycket snack om hur det tycks och tänks att 4lag åker ut ur ettan, det är alltså 1/4 del av seriens lag. Det är både gott och ont, men från min sida mest ont. Det är trist när det är så som den här säsongen då det varit så tajt och jämnt bland alla lag. Några drog sedan ifrån och tillhörde vad jag skulle kalla det "topp 3-4" sen resterande lag klättrade om varandra lika snabbt som man kunde trilla ner fyra placeringar. Det tyder endast på att det är BRA lag i division 1 och på så sätt är det tråkigt att fyra lag åker ner då det kan hänga på nått poäng eller att det avgörs på målskillnaden. Men ser man på det från den ljusa sidan så kommer tre divisionlag upp som bevisat att dom förtjänar bättre lir än i tvåan. Sedan kommer ett elitserie lag ner som antligen snubblat på mål linjen till nytt kontrakt eller helt enkelt inte kommit upp i elit standarden ännu (tänk på att detta är mina tankar och att jag bara är en av flera hundratals innebandytänkande personer). 

Nåväl, vill varmt välkommna er till Gammlia arena väst imorgon klockan 12:00 för att se när vi tar emot gästerna Örnsköldsvik i den 21omgången av denna säsong 2011/2012. VÄLKOMMNA!!

# 32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.