Efter matchen mot Örnsköldsvik

Vi startade matchen enligt spelboken och det mesta gick våran väg. Fina spelvändningar, hårt jobb, fokus uppe hela tiden, tajt box och så vidare. I andra perioden har övik skärpt till sig och är sugna på att komma ikapp och sedan ta över ledningen vilket dom gör genom att ha fokus i allt dom gör på banan vilket vi inte hade, så det går deras väg och tar med sig 3poäng i bagaget hem.

Jag hörde lite med vår back Linn Mikaelsson om hur hon reflekterade över matchen genom ett par frågor.

 

Vad tyckte du om matchen i helhet?
vi gör en bra första period där vi kunde ha dragit ifrån lite mer än med 3-1 och kom sedan ut till andra kanske lite nöjda och då började övik ta ikapp medan vi började slarva och sedan i tredje var övik det bättre laget och var vassa. bra lag har studsar med sig vilket dom hade medan vi hade några oturliga träffar i stolpen och ribban.

Vad har du att säga om resultatet, rättvist/orättvist? 
helt rättvist resultat tycker jag då vi var bra i första och sedan lät övik ta över matchen mer och mer.

Vad tycker du om lagets insatts i matchen?
jag tycker vi hade bra skärpa i vårt spel i helhet och höll det till i typ mitten av andra då vi började slarva lite väl mycket i passningar och spel med boll till att i sista tappa hela matchen. tråkigt då man vet att vi kan så mycket mer.

Och din egen prestation?
min egen prestation var väl okej, slår bort några onödiga pass och gör väl inget av mina bättre prestationer den här säsongen.

Vad bör laget jobba vidare med den kommande veckan?
Jag tycker vi ska jobba på att hålla skärpan och snacket uppe så man inte behöver slå bort så mycket bollar.
Vi tar med oss dessa åsikter och laddar upp för en ny vecka med nya möjligheter. Nästa helg beger vi oss till Iksu för att spela den sista seriematchen, mot just Iksu Ungdom. 

# 32 Felicia Lilja

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.