GULD I J18 DM

Länge sedan sist nu, säsongen är avslutad och löpardojjorna börjar värmas upp. Snart drar sommarträningen igång på riktigt för att bygga upp kondition och styrka inför nästa säsong! Underbart!

Men innan vi la innebandyklubban på vila så tog vi bussen upp till skellefteå (igår fredag) för att avgöra vilka som skulle ta hem DM-Guldet i j18. Det stod mellan oss, IBF Dalen och Skellefteå IBS. Vi anländer ca: 30minuter innan matchstart och har hjärtat upp i halsgropen.

Trots att vi lägger lite onödig energi på att ifrågasätta domaren i vissa lägen så tar vi hem segern med 3-0. Samtliga mål i första perioden. I andra och tredje perioden blir spelet inte lika målfarligt som i första men vi är fortfarande det spelförande laget och Skellefteå får endast några ynka chanser till reducering.

Vi åkte tillsammans med GUIF j18 lag som också tog med sig guldet hem efter en match som gick ända till straffar. Grattis till er!!!

Segerbilden jag tänkte lägga in vill ej sammarbeta så ni får ta er någon sekund och tänka er så glada vi var vid slutsignalen! Inte så svårt att lista ut! SUPER GLADA!:)