Vi är i Malmö!!

 Då var vi alltså framme. Den lilla (rätt stora egentligen) minibussen innehållande trogna Dalen-supportrar och även arbetspersonal. Resan har gått enklare än vad jag trodde, men då är det ju i och för sig inte jag som suttit bakom ratten. Vi började resan sent igårkväll och vårt första stop blev på Max i Övik. Burger King hade nämligen stängt. Där passade vi på att kasta i oss lite mat, sedan bar det iväg. Vid den tiden var vi ungdomar i bussen redan rätt trötta, så vi slumrade nog till rätt snabbt tror jag, trots den sjukt varma luften som kom ifrån golvet. Det visade sig att vridknappen som jag trodde var en fläkt var något slags reglage för golvvärme. Eftersom det hela tiden blev varmare och varmare så skruvade jag ju självklart ”fläkten” på max, men som ni säkert kan tänka er så blev det ju inte svalare av det, snarare tvärt om.

Chaufförerna Pär och Simon har gjort ett otroligt bra jobb. De har klarat av att köra genom regn, snö, vägarbete, dimma, bakom lastbilar, kört om bussen med KAIS Moras damlag och alla andra saker man kan stöta på på vägen mellan Umeå – Malmö. Det tackar vi för.

När vi tre där bak i bilen vaknade till liv så beslutade vi oss för att åka förbi IKEA i Jönköping och äta frukost där. 9 kronor för en frukost är ju inte så mycket att fundera på va? Simon var lite osäker på vägen in till parkeringen på IKEA, men vi chansade på att följa efter en polisbil, och det gjorde vi rätt i. Väl inne i restaurangen fick vi även skåda att poliserna inte bara åkte dit för att äta frukost. De grep även en man vid bordet bredvid oss. Varför han greps är ännu oklart. Det kanske går att läsa om på någon nyhetsportal senare, jag är ju trots allt inte en journalist ännu.

Vad har vi hunnit med fram tills nu då, förutom att få träsmak i rumpan av allt sittande i bilen? Jo, vi har hunnit med att vara på arenan och släppa av alla saker inför morgondagen. Vi här i bilen kommer vara utplacerade i två olika montrar på arenan innan matcherna, och det var kartonger som fyllde upp hela skuffen och halva ena baksätet som skulle lämnas av.  Sedan så har vi självklart hunnit checka in på hoteller också. Mer än så har vi inte hunnit med, men vad gör det? Vi är ju äntligen framme i Malmö!!

På återseende!
/Josefin Sandström #94

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.