Dubbel vinst och dubbelgångare!

Dag 1 i Prag avverkad, och tiden går som alltid här väldigt fort. Efter en relativt smärtfri bussresa genom halva Europa med den obligatoriska schnitzelmiddagen längs Autobahn så anlände vi trötta men laddade kl 22 onsdag kväll.

Efter dagens matcher kan vi konstatera att vi utfört en bra dags arbete. Två matcher vunna av två och 10-0 i målskillnad. Spelet var väl sådär i match ett men släppte allt eftersom under andra matchen mot Crazy Girls Liberec(bisarrt lagnamn, för övrigt). Dagens tveklöst bästa prestation står Katta Bjuhr för som tagit steget från en anonym industriback till en numera frejdig och offensiv målspruta. 2+1 blev dagens skörd och det blev garanterat inte turneringens sista poäng från Bjuhr rosa unihoc.

Dagens dubbelgångare då? Ja, det sägs ju att alla har en dubbelgångare nånstans i världen. Vi hittade Anna Asplunds på en bussreklam i Prag. Hotell Olgas teknik är inte med oss för bilduppladdning ikväll, men besök min Facebooksida eller varför inte nataliemcneil på Instagram för att ta del av Grisens okända syster.

/ #11 Linnea Ivarsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.