Vidare i Czech Open

 Sista gruppspels matchen är spelad och för er som inte följde oss på everysport så förlurade vi med udda målet 2-3. Kändes tungt eftersom vi hade tag i matchen och hade många chanser men bollarna studsade inte våran väg idag. Med 1vinst och 2förluster tar vi oss vidare till slutspel och 16dels-final mot Team Germany. Nu gäller allt om att vinna eller försvinna så nu är det läge att vi taggar till ordentligt så inte vårt spel inte pendlar mellan bra och mindre bra. 

Annars så betyder den här resan mer än innebandyspel, vi har som tidigare sagt många nya i laget och den "dö-tid" som blir mellan matcherna är perfekta för att små snacka och lära känna varandra bättre. Sedan bussresan, hotellboendet, promenaderna och allt annat här är GULD värt får vår sammahållning och lagkänsla. För man får inte glömma att även sånt är viktigt!!

16dels-finalen går av stapeln 15:00 här inne på hockeyarenan som för övrigt är himla cool (tycker jag), känslan av att spela innebandy inne i en rink och storleken är rätt ball. Följ oss gärna på everysport.com. Som förberedelse tycker jag ni ska klicka in er på ibkdalen.se för att läsa Sandra Hjortborgs (2mål i förra matchen) tankar inför denna matchen!

/ #32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.