Czech Open 2012

 Först och främst måste jag be om ursäkt för att jag lovade både uppdatering och bildspel från oss nere i Tjeckien. Men är man inte så himla clever så förstår man inte att uttagen utomlands inte alltid är som hemma. Dels vill säga, datorladdaren var alldeles för stor för det stackars uttaget. Menmen, de var de det, så just därför tänkte jag ta igen det lite smidigt nu på hemmaplan, så ni får ta del av vad vi haft för oss ändå! 🙂

Vi börjar där vi slutade sist, 16dels-finalen mot Team Germany. Där vi tog hem segern med 2-0. Vilket då betydde att vi klättrat oss vidare i slutspelet till 8dels-final där FBC Liberec (tjeckiskt lag) stog för motståndet. Ett lag som backade hem och ville ta vara på våra misstag och komma på kontringar. Problemet var att vår inställning var också att backa hem och ha ett jävligt bra försvarsspel. Så matchen blev ytterst speciell och svår spelad men vi var det spelförande laget mesta dels. I det stora hela fick dom en riktigt bra kontring (pga av en miss av oss) och där gjorde dem matchens enda mål. Surt som f-an och trots att vi gick upp och helplanspressade mm. så fick vi inte in bollen, utan den ville ligga på mållinjen och tjura, klirra i stolpe och sånt där vi inte riktigt hade tid med. 

Vår tid i cupen var ute och resten av det dygnet blev till att vara besviken, tjura, gråta, tänka, prata och faktiskt skratta lite åt hur risiga vi såg ut. Därefter passade vi på att utforska staden i bla. shopping, promenader, mat och mycket mer. Så summa sumarium har resan varit kanon!

 

Vi hörs snart med ett bildspel så, stay tuned! 

/ #32 Felicia Lilja 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.