Nolia cup är igång, för all del!

Då var första matchen spelad där vi besegrade Gimonäs med 13-3 (4-2 , 2-1 , 7-0). En målrik match som vi tog över i slutet av andra och resterande tid. Det blev en målrik match för vår del och jag tror det var viktigt för oss. En bra start på cupen helt enkelt!

Vi började första perioden med att ta ledningen med 1-0 redan efter drygt 1minut spelad. Sedan utökar vi till 2-0 innan Gimonäs kommer ikapp och kvitterar då klockan står på 11.46. Vi vinner första perioden med 4-2. Trots att vi var långt i från nöjda för vi slarvade mycket med boll, rörde oss inte i den takt vi pratat om och var alldeles för ivriga. Vi alla var med om att vi var tvunga att höjja oss.

Andra perioden var målsnål jämfört med vad som väntade oss i tredje perioden. Men vi förbättrade iallafall vårt spel, rörelse och bollinnehav som vi ville och utökade där med våran ledning med 2mål. Matchens första utvisning drabbade en i Gimonäs där vi inte lyckas göra mål. Då det återstår 2minuter att spela drabbas en av våra spelare av en utvisning där Gimonäs tar tillfället i akt och reducerar till 6-3 innan vila.

I tredje perioden förbättrar vi oss ännu ett snäpp och ju mer matchen spelas desto bättre blir vi. Vi levererade 7mål mot deras 0mål i den sista perioden och det var riktigt kul att spela! Pga vår energi, vilja, engagemang,rutin och andra bra egenskaper tar vi hem matchen med 13-3!

Målskyttar i dagens match var Emmy Engman, Felicia Lilja, Janna Hall, Martha Hällgren, Sandra Hjortborg, Nina Samuelsson och Josefine Sjöstrand. Så roligt med många målskyttar!!

Vi vill tacka för denna torsdag som varit innebandyrik och hoppas att ni återvänder till Gammlias hallar (och även de alla andra hallarna) även imorgon. För då är det en ny dag med nya tag och möjligheter. Då tar vi emot Sundsvall IBF 17.15 på gammlia väst.