Uppladdning inför Champions cup!

Innebandyledig dag idag, en av få på många veckors tid… den spenderades med att skjutsa min kära sambo och några av grabbarna på flygplatsen inför deras match, åka ut med Katta till Holmsund och hälsa på Sudden och hans familj, springa en snabbis på bondens marknad och sedan… absolut ingenting! Jag har legat i sängen hela kvällen förutom när jag handlade middag och snask till kvällen. Kladdkaka och en cola är givetvis inte bästa uppladdningen inför matcherna som komma skall, men ibland måste man få göra en själslig uppladdning på samma sätt som en kroppslig!

Här är min slappdag i bilder!

Katta, hunden Zelda och sockersöta Clara!

Livmodern nästan lyser på en:-)

Inhandlade en fantastiskt god honungslimpa i surdegsbröd på bondens marknad!

Slet mig upp ur sängen och färgade håret! Man vill givetvis se fräsch ut i håret lagom till Champions cup:-) (observera handdukstorken i bakgrunden med diverse idrottskläder på tork – en innebandyfamiljs inredning)

… och kvällen avrundas i skrivande stund med en härlig skräckis och en bit av min fantastiska kladdkaka! Natalie McNeil var inbjuden men hon fegade ur…

 

Så ser alltså en riktigt slapp dag ut. Imorgon bitti vankas det träning och senare under dagen lagjobb. Vi hatar inte innebandy! Bara 4 dagar kvar till Champions cup nu, kan inte vänta!!

/#11 skräckmästaren Linnea Ivarsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.