Startskottet för serien 2012/2013 har avlossats

Serien är igång och vi har 3 omgångar spelade denna säsong 2012/2013. Där vi har lyckats riktigt bra (förutom sist spelade matchen då), vinst mot Notviken i premiären och derbyt mot Umeå City IBK. Sist spelade matchen (spelades i onsdags) blev det en torsk mot RIG Umeå med 3-5, en match vi så mycket ville vinna. Ett derby där heta känslor alltid förekommer. Men nya tag måste tas, så nu är vi i fullt sjå att ladda upp inför den 4:e omgången som spelas i helgen. För vår del innebär det en härlig bussresa ner till Söderhamn för att hälsa på nykomlingarna Söderhamns IBF. 


(Arkivbild från CzechOpen)

Läget tabellen än så länge ser kanon ut och vi håller vårt mål bra. 3:dje platsen är just nu våran (delad 1:a plats med tre andra lag) med 6poäng. Alla vet att såhär från början av serien när alla spelat olika många matcher klättrar många lag upp & ned och man kan inte se någon tydlig struktur på ordningen. Det är rätt normalt, men vem säger att man kommer göra det efter halva serien spelad? Förra säsongen svävade serien öppet även efter juluppehållet.

I år hoppas jag att mitt lag varje match visar bra energi, högt bolltempo, mer stabilt bollinnehav och ett jävlar anamma! Inte bara ibland, utan ALLTID! Vi ska bannemej visa alla, att IBF Dalen kan, vi kan så himla mycket!! och i år ska det fram i varje match, det ska synas!


(Arkivbild från CzechOpen)

Avslutningsvis vill jag skicka en stor krya-på-dig-kram till Carina som under mötet mot RIG fick en befarad knäskada. Vi alla tänker på dig! 

 

/ #32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.