Innebandylov

 Från och med imorgon börjar en period med någonting som vi aldrig tidigare haft i Dalens historia… sex(!) träningslediga dagar på raken. Så lång ledighetsperiod har vi knappt ens haft under juluppehållen. Skönt ska det bli iallafall, har själv inte kunnat hålla mig vaken till längre än 22.00 och 21.30 de senaste dagarna. Som mina kollegor på praktiken säger: "Det är bra att luta sig tillbaka och vila ibland, man kan ju inte spela match varje dag!". Klokt sagt.

 

Djurgårdenmatchen tycker jag vi arkiverar och inte pratar mer om. Det finns för många diskussioner som folk inte vill eller kan ta. Punkt.

 

När det var dags för träning efter gårdagens matchutvärderingsmöte och det var dags att dela in lagen så blev vi något förvånade. Unne bad oss ställa oss på ett led i åldersordning, och sedan blev vi splittade på mitten. Gamla mot unga, eller som jag brukar säga: Snygga mot fula! Riktigt roligt att få spela lite "plojmatch" samtidigt som jag kände mig svettigare än nånsin efter spelet. Det är prestige att möta småbarnen! Dessutom ryktades det att det skulle bli en re-match ikväll…. unga – be very afraid!

Måste hylla en tjej(som iochförsig inte spelade för det anrika laget "Gamla") som har en enorm speed i sina lång ben och som är stark som en oxe och dessutom har ett grymt skott – Natalie McNeil!

 

 

/#11 Ivar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.