Snö + innebandy = inte sant

 Vid den här tidpunkten hade bollen precis lagts på plats för tekning på Exel arena. Men pga. det otroliga snö ovädret så har våra motståndare Hudik/björkberg inte kommit längre än till det trafikkaos som inträffat norr om Sundsvall. Där har de suttit fast i bilkö från klockan 10.00 i förmiddags. Vilket gjorde mig väldigt orolig då jag fick veta det eftersom jag och alla andra var så himla TAGGADE på match!!!

Vid 12.45 tiden fick vi beskedet att Svenska innebandyförbundet hade ställt in matchen och nu letar efter ett nytt matchdatum. Eftersom Hudik/björkberg inte hade kommit loss från kön och aldrig hunnit fram i tid utan att stressa så fick de istället försöka vända hemåt igen. Tråkigt enligt mig, men att befinna sig med busslass med spelare under dessa förhållanden tycker jag är fel. Det är enbart riskabelt att vistas ute på vägarna när vädergudarna är på detta humör. Vägunderlaget är skit dåligt och sikten likaså. Man riskerar bara att råka ut för olyckor, även fast man själv är försiktig så tyder det inte på att alla andra trafikanter är det. Ny regel som borde införas kanske?! Jag lägger min röst på det. 

Till sist vill jag bara vädja till alla lag (och alla andra) som befinner sig ute på vägarna att ta det mycket försiktigt! Kom hellre någon timme försent till er destination än att stressa och hamna i riskzonen. Till alla er som är hemma, stanna inne, bege er inte ut på vägarna och ni som redan är ute och kör… ta det än en gång försiktigt eller sväng in på ett gott matställe och vänta ut vädret. Ta inte risken. 

Annars önskar jag er alla en trevlig fortsatt lördag och ser annars framemot en härlig lagkväll som väntar.

/#32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.