Ovanlig matchhelg

Äntligen på banan igen. Efter en snart två veckor lång förkylning så jag har börjat träna igen. Tyvärr kom inte bakterien själv, utan tog med sig ett gäng kompisar. Bland annat har Linn, Katta, Anna, Stattin, Lelle och Urban också varit sjuka. Gissar att det finns fler i laget som haft halsont men som mörkat det… som sagt, en förkylning kommer sällan ensam.

Men i helgen väntar en spännande helg på fler än ett sätt. Vi möter Falun på fredag som blandat och gett i serien men som satt stor skräck i motståndarna med sin 16-1-vinst mot Sala Silverstaden för några veckor sedan. Söndagens match blir mot Jönköping, en på pappret lite mindre tuff men absolut inte lätt match. Jönköping har nämligen slagit Rönnby i höst.

Något som gör helgen lite unik i sitt slag för oss i damlaget är att vi på fredag spelar matchen mot Falun hemma, och matchen på söndagen mot Jönköping borta. Det innebär att helgens schema ser ut som följande:

Fredag 19.00: Falun – Dalen, gammliahallen

Lördag 08.00: Avfärd Jönköping

Söndag 13.00: Jönköping – Dalen, Jönköpings idrottshus

Måndag: 06.00(?) Hemkomst

Vi spelar alltså fredag kväll och reser igen lördag morgon för att spela borta på söndag. Märkligt och tufft upplägg som tyvärr blivit som det blivit på grund av de nya reglerna kring enkelmöten i damernas SSL. Jag vill dock inte påstå att den här helgen kan räknas som "enkelmöten"…

 

Fredagsmatchen kommer bli ruskigt kul att se och är vår första hemmafight på ett tag. Så ryck tomteskägget ur brevlådan, lyft på julskinkan och pallra er ner till Gammliahallen för en härlig match!

 

/ En något snörvlig #11

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.