Julönskningar och bokslut 2012

 Vilken härlig helg vi fick lägga till handlingarna senast!

Vinst mot Falun i hemmaborgen med 10-5 och vinst med 5-3 i Idrottens hos mot Jönköping. En jäkla prestation med tanke på upplägget och statusen i laget(Läs: skador, sjukdomar, allmän slitenhet osv.) För jäkla bra gjort av samtliga.

 

Om vi bortser från ett fåtal plumpar i höst så kan vi vara sjukt nöjda med den fjärdeplats vi för närvarande ligger på. Men höstsäsongen är inte slut riktigt än. Som en sista minuten-klapp önskar jag mig en seger borta mot Täby imorgon, lördag. Kan vi kriga oss till tre poäng i Tibblehallen så kan man inte vara annat än mäkta stolt. Men det krävs stenhårt jobb för att vinna en sådan match. Keep your eyes on the prize…

 

Jag gör min sista praktikdag idag efter tio veckor på tidningen Västerbottningen och har planerat att lägga pennan på hyllan fram till nyårsdagen iallafall, så om vi inte "snakkes" innan dess får jag passa på att önska alla läsare, innebandyspelare, publik, tränare, familj och vänner en riktigt god jul. Av er önskar jag mig en grym innebandyvår med mycket publik och många känslofyllda matcher.

PS: Vill också tipsa om den än så länge anonyme kommentatören "Arga tomten" på folkbladets innebandyblogg. Uppfriskande filur!

PS2: Jag önskar också att Berra sparar ut ett fint tomteskägg!

 

Puss och kram! /#Ivar

 

"O heeeeeeelga naaaaaaatt….."

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.