Gästblogg av Amanda Nordin: Nu är halva serien…

Från mobilen

Gästblogg av Amanda Nordin: Nu är halva serien spelad och det är dags för oss att möta Notviken, samma lag som vi mötte i seriepremiären. Egentligen ska vi ha mött alla lag i serien nu, men på grund av ett snöoväder har vi ännu inte mött Hudik/Björkberg och har därför en match mindre spelad än övriga lag i vår serie. För tillfället parkerar vi på en 6:e plats i tabellen och Notviken på en 9:e plats, just under strecket. Detta betyder att de tre poäng som står på spel är otroligt viktiga för Notviken för att glappet upp till säker mark inte ska bli större. Samtidigt som vi ska göra allt för att ta med oss 3 poäng hem till Umeå, julskinkan kommer definitivt smaka mycket godare om vi avslutar första delen av säsongen med en vinst!

Helgen som var styrde bussen söderut mot Uppsala och vi kan summera den helgen som händelserik. Förutom att vi gjorde en bra match visade några av de yngre förmågorna att en karriär som reseledare skulle kunna vara ett framtida yrkesval. Senast vi var iväg stannade vi till i Hudiksvall för att äta och innan alla hade fått sin mat så hade det gått 1,5 timme. För att det inte skulle hända igen var det några i laget som tänkte att vi borde ringa i förväg och beställa vilken mat vi skulle ha. Sagt och gjort, det gick runt en lista, vi ringde och de sa att de skulle ordna saken. Efter ett tag svänger bussen av, chauffören meddelar att vi ska stanna för att äta och vi upptäcker att vi stannat vid en annan restaurang. Tanken var god men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig!

Nu är det dock dags att bege sig norrut för en ny match och nya äventyr. Det viktigaste för oss är att vi behåller den energi vi hade i laget mot Uppsala och att vi hela tiden kämpar och sliter för varandra. Jag vet att det kan låta som en klyscha men gör vi jobbet så får vi med oss 3 poäng hem till Umeå. Och att vinna tillsammans med laget kan vara bland det bästa som finns. Det näst bästa som finns är julafton och jag har hört rykten om att vi ska ha julklappsutdelning på vägen hem, ska bli spännande att se vad bland annat Ida Eriksson hittat på. Det känns som att hon kan ha hittat på nåt lurigt och allra mest hoppas jag att man varit tillräckligt snäll att man får med sig en julklapp hem!

/ Amanda Nordin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.