Lovsånger och försovning

 Snart är vi där! Ett par timmar bort från Mora där vi ikväll klockan 19.00 ska möta serietvåan. Otroligt intressant då vi är två formstarka lag. Får se hur julledigheten visar sig på planen ikväll.

Personligen kunde dock dagens resa börja lite bättre. Vaknade av att sambon fick ett samtal av mr. Dalen – Urban Karlsson som frågade var undertecknad höll hus. Klockan stod på 07.02 och bussen skulle rullat från Gammlia två minuter innan…. en bättre start kunde man haft!

När vi ändå är inne på diverse debaclen så kan jag ju tillägga att min träningsvecka inte varit direkt strålande, men kan lyfta fram några andra som gjort det bra:

Isabell Larsson och Louisa Turton uppbackade av Jennie Holmgren som center har varit en övermänskligt vass konstellation i veckan som gjort livet surt för oss backar och hittat varandra som om de känt varandra hela livet.Tror de kommer göra en kanonmatch mot KAIS.

– IBF:s Amanda Nordin har visat sig vara en riktigt nischad boxplayspelare – som forward! Gör det bra i positionsspelet och är överjävligt tung och fysisk i slottet. Härligt att ha framför sig som boxplayback!

Emelie Nordlinder som förutom att ha knipit en plats i landslagets regionsläger verkar ha hittat tillbaka till de svunna dagarna som "snurrback". Varning för yrsel!

 

Bänka er nu framför datorn ikväll 19.00 för att följa oss mot KAIS Mora.Tjing!

/#11 Ivar Sjusovaren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.