Nu snörar vi åt dojjorna lite extra, det är match!

 Då var julen förbi och vi har hejjat in det nya året med SDF-SM på hemmaplan! Dock gick det inte hela vägen för varken västerbottens killar eller tjejer men vill ge en applåd till de båda laget för en bra insats & en extra applåd till Tyra Strandberg, Lisa Ångström och Ida Blixt som representerade IBK Dalen.


Från vänster: Ida Blixt, Tyra Strandberg, Lisa Ångström.

Annars då?
Julledigheten börjar lida mot sitt slut och vi har hunnit med ett par träningar och våran fart under dojjorna är i riktigt bra form! Så härligt och se! 


Tänk vad förväntansfulla vi var här (iaf mitt lag) inför denna säsong då vi hade team building under försäsongen och nu står vi här, halva säsongen är spelad och imorgon smäller det igång med andra halvan. Otroligt roligt!! Det är Umeå City som står som motståndare då vi tar emot dem på Exel arena. Det var vi som tog hem segern i seriepremiären så imorgon gör vi upp igen!

En liten parentes… blev faktiskt riktigt laddad efter att ha varit och tittat på hockey i eftermiddag så ska bli fantastiskt roligt att lira lite plast (innebandy) igen! Haha.

Så härmed välkommnar jag er med glädje till Exel Arena Väst imorgon kl. 20.00!!
Vi ses!

/ #32 Felicia Lilja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.