Dolphan och Van Damme bråkar under Cannesfestivalen -92

Under Cannesfestivalen -92 hade Dolph och Van Damme gjort upp i förväg att de skulle använda sig av en liten annorlunda metod för att promota deras film Universal Soldier. I filmen vinner Van Damme mot Dolphans karaktär och det skapade sura miner bland Dolphs fans. De menade på att i verkliga livet hade Van Damme inte haft en tillstymmelse av chans mot Sensei Lundgren. Dolph och Van Damme fick nys om detta och kokade ihop en idé som skulle göra att folk fick upp ögonen för deras film. De bestämde sig för att puckla på varandra på låtsas när de gick på röda mattan bland alla kändisar, åskådare och paparazzi-fotografer, med syftet att skapa stora rubriker. Detta låtsasgruff svalde såklart tabloidjournalister världen runt med hull och hår och genast hade filmen fått en gratis marknadsföring som hette duga.

Vem som hade vunnit i verkligheten, om detta bråk nu gått av stapeln på riktigt, är så klart inte öppet för diskussion. Nej, Van Damme får se tillbaka på tiden som var och idag dra en lättnadens suck över att Dolphan inte utmanade honom till kamp.

Tack vare YouTube kan folk ta del av denna smarta marknadsföringsstrategi här:

Fact 8: Dolph Lundgren once roundhouse kicked Chuck Norris. From that day on he was known as Crippled: Texas Paralyzed

/Zeus

2 kommentarer

  1. Quilmos

    Det är inge snack om saken. Dolphan är kungen (vilket har visats i tidigare inlägg också, praktiskt nog, så att detta inlägg kan beläggas med en källa!) så han skulle ju inte ha några problem att lägga ner van Damme.

    Jag menar, i vilken film får van Damme spela kung? Ingen! Dolphan spelar ju kung i He-Man plus att man dominerar som en i alla resterande filmer han är med i, vare sig han spelar hjälten eller the bad guy. Onödigt att göra fler utlägg, vår Dolph är Kung!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.