Alla förtjänar en andra chans i livet.

Många är de actionhjältar från 80-talet vars stjärna dalade när 90-talet gjorde sitt intåg. En del av dessa stjärnor har gjort enastående comebacker och både fans och kritiker har varit lyriska.

Två av dessa är Sylvester Stallone och Mickey Rourke. Från att ha förlöjligats i media till att haft problem med att hitta roller som tagit vara på deras skådespelartalanger, har man rest sig ur askan likt fågel Fenix och visat världen vad riktig skådespelartalang innebär.

Efter Cliffhanger dalade Stallones stjärna och det var inte efter succéerna med Rocky Balboa och Rambo som namnet Stallone blev eftertraktat igen. Nu har Nu-Image Films gett karln en redig budget till sin kommande film The Expendables och i mångt och mycket har han fått en välförtjänt andra chans.

Mickey Rourke har varit ordentligt på dekis, men har på senare tid medverkat i Sin City och den fantastiska The Wrestler, i vilken han välförtjänt vann en Golden Globe. Snacka om att ta vara på chanserna när de kommer!

Är det äntligen Dolphs tur att få en andra chans och bevisa hur underskattad han varit under alla dessa år efter Rocky IV? Vi tror och hoppas att så är fallet.

The Expendables är den film som är mest omtalad just nu och förväntas bli en av de största filmerna nästa år. Med en imponerande rollista som inkluderar Stallone, Rourke, Ben Kingsley, Forest Whitaker, Jet-Li bland många andra, har Dolph en stor chans att ännu en gång bli eftertraktad i Hollywood. Och en sak kan ni lita på är att Dolph kommer att ge sitt allt i denna film för att visa vad skådespelartalang innebär. Gammal är äldst och det är dags att filmkritiker och biobesökare världen över får upp ögonen ännu en gång för denna underskattade och samtidigt fantastiska talang.

Vi tror på och ger Dolphan vårt fulla stöd och ser fram emot med förväntan och glädje över vad framtiden har att ge oss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.