Vi ber om ursäkt för den senaste tidens inaktivitet

Det här är ingen godkänd ursäkt, det är vi mycket medvetna om, men influensans vindar har svept sig över Dolphbloggen och lamslagit oss totalt. Men den som väntar på något gott behöver aldrig vänta för länge, ty Dolph har varit väldigt produktiv och släppt många fina filmer de senaste åren, och har många intressanta projekt på gång inom den närmsta framtiden.

Nu är det inte bara Dolph som har intressanta projekt på gång i framtiden. Vi på bloggen kommer snart att presentera ett projekt som ligger oss nära hjärtat, där ni läsare kommer ha möjlighet att påverka innehållet. Vi kommer även snart att kunna presentera en exklusiv intervju med en man som hjälpt till att sprida budskapet om Dolph de senaste tio åren. Och det slutar inte där! Snart kommer vi även ha en tävling där man kan vinna Dolphrelaterade saker. Man vad det är för saker förtäljer vi inte just nu.

Om ni inte sett Missionary Man ännu, ta då och läs Anjis recension några inlägg bakåt i bloggen och låter er övertalas att hyra eller köpa den på DVD.
På Amazon kan man köpa den i nyskick för det humana priset av 1.77£

Amazons länk

Ha en bra vecka nu allesammans!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.