Problemet med Oscarsgalan

Oscarsgalan är över för denna gången och priserna för de bästa filmerna 2008 har delats ut, men hur hade det sett ut om Dolph medverkat i tre av de filmer som tog hem de åtråvärda statyetterna? Ja det är dags att ni läsare får veta hur filmerna kunnat bli sevärda.

Priset för bästa animerade film gick i år till Wall-E. Det var en söt liten film som innehöll mäktiga animationer och en fin kärlekshistoria. Men visst var det något som fattades? Ja, Dolphs medverkan.

Därför delar vi ut…
Priset för bästa animerade film till…. DOLPH-E

Photobucket

Handlingen:

Filmen utspelar sig 2100 och filmföretaget Fat Actors har tagit över alla tjänster och regeringar på jorden. Som en följd av företagets överdrivna tro på sina skådespelare täcks jorden med returnerade Steven Seagal-filmer och människor flyr planeten i ren panik. För att städa upp röran byggdes DOLPH-E-robotar som samlade ihop skräpet. Robotarna går sönder undan för undan på grund av att mängden av returnerade Seagal-filmer inte tycks ha något slut. År 2800 finns det bara en robot kvar, nämligen den robot som år 2009 vann en bloggmatch mot Steven Seagal med siffrorna 6-0.

En dag landar en kvinnlig robot vid namn RUT på jorden och faller genast pladask för den snygge DOLPH-E. DOLPH-E tar med henne till sitt skjul och visar henne sina priser och filmerna han medverkat i. Imponerad av samlingen och kvaliteten på filmerna föreslår RUT att de båda måste åka till hennes hemplanet och få folk att få upp ögonen för bra film igen.

De åker tillsammans till RUTs hemplanet i den Lamborghini Jalpa som Stallone körde i Rocky 4 och lyssnar på ’No Easy Way Out’ samtidigt som de njuter av varandras sällskap. Väl framme upptäcker DOLPH-E att Fat Actors har sitt säte på planeten och måste därmed ta till drastiska metoder. I en kupp avsätter han ledaren för företaget och planetens invånare jublar. De finner nu också en anledning till att resa till jorden och hjälpa till att rensa upp de återstående filmerna.

Fat Actors är numera ett minne blott och tack vare DOLPH-E kan jordens nya invånare äntligen avnjuta filmer med starka rollprestationer och vackra miljöer.
THE END

Varför den blev bättre med Dolph:

Animationerna blev mycket vackrare eftersom man nu gav roboten ett ansikte. Filmen blev genast mycket mer positiv tack vare att man igenom den fick se en leende robot, och inte ett grått ansiktslöst uttryck. Handlingen kändes mer verklighetstrogen än vad originalet gjorde, och budskapet är något alla kan ta till sig av.

Vi återkommer i morgon och övermorgon för att dela ut de två resterande statyetterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.