The winner takes it all, but there’s still more!

Ja så var då denna omgång av våran Win-A-Dolph-tävling avgjord. Missionary Man har tilldelats herr Qain som tidigare har utsetts till vinnaren och här har faktiskt mannen bakom tangentbordet besökt bloggens innersta kammare, nämligen Luigis hem! Se så lycklig han ser ut då han både får hålla i sitt pris samt bonda med en av bloggarna!

Photobucket
Från vänster sett: Qain, Dolph, Luigi

Men, gott folk, det är inte över! Faktum är att vi på bloggen hade så otroligt svårt att bestämma oss vem som skulle vinna, så vi fann i våra hjärtan att vi inte kunde lämna herr Anders utan pris *också*! Signaturen Anders förklaring till Dolphs storhet kan inte gå obemärkt tycker vi och därför vill vi ge ut ett 2:a pris till honom. Därför ber vi också honom att höra av sig till dolphbloggen at gmail.com för att inkassera sitt pris The Last Patrol!

Anders motivering till frågeställningen löd:
’Dolph har förstått varför man överhuvudtaget uppfann film – det är inte för att man ska driva människor till självmord med deprimerande spektakel som det mesta som kommer från sverige. inte handlar det heller om att man ska förrvirra tittaren med oändliga twister hit och dit. Nej – film uppfanns för att roa människor och låta oss fly vardagen en stund, låta oss koppla bort hjärnan och bara bli underhållna. En dålig Dolph film (om dom nu ens finns) slår vilken bergman rulle som helst. Man vet vad man får och man vet att man får det bra!’

Bloggen finner att denna motivering har förtjänat 2:a priset på grund av dess slående påstående att Dolph naturligtvis är bättre än Bergman och att Dolphs filmer är gjorda för att vi ska bli underhållna. Anledningen till att motiveringen inte fick top-betyg lyder att det naturligtvis finns plotter och twists även i Dolphs filmer och att dessa twists är de bästa av dem alla! Det är därför man inte vet vad man får (förutom att man vet att man får Dolph och det nöjer man sig ju ofta med), och att det är just därför det är bra.

Med det sagt så vill vi alltså gratulera signaturen Anders och ber denne att höra av sig så fort som möjligt till oss på bloggen för att kunna få The Last Patrol!

Men det tar inte slut där heller, kära läsare! För alla er andra som var med i tävlingen men olyckligtvis inte vann, samt alla andra som kände till tävlingen men ändå inte var med, ni kommer naturligtvis kunna få chansen att vinna nästa gång Dolphbloggen anordnar en tävling. Just det, Du läste rätt! Inom en (kanske snar…? men) obestämd framtid kommer ännu en tävling ordnas där vi lottar ut lika fina priser som denna gång! Så ta tillfället i akt då istället, kasta er framför era tangentbord och vinn Dolphiga prylar! Tills dess!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.