Intervju med Dolph Lundgrens äldsta fan, Anca Brashywoski, del 2

Med sina 113 år är Anca Rumäniens äldsta, kanske till och med världen äldsta, Dolphfan. Enligt henne är Dolph källan till hennes långa livstid. Det är hans filmer som hållit henne igång. Självklart själva sugna på ungdomens källa satte bloggen nyfiket igång intervjun med denna makalösa dam.

Vilken var den film som Dolph-frälste dig? Det är lätt, det var The Last Patrol. Jag hade länge varit ett stort fan av den där grabben som spelade läkaren i filmen, men nu har jag förlorat intresset för honom och kommer inte ihåg vad han heter. Likt en jordbävning 9.5 på Richterskalan skakade Dolph liv i denna gamla kropp.

Varför bor du så långt från civilisationen? Blir det inte jobbigt att se efter nyheter om Dolph? Det går faktiskt bara bra. Jag har ett specialavtal där jag får med flygpost alla de senaste Dolphhfilmerna levererade till mig. De släpper ut paketet med fallskärm rakt över mitt hus. Dessutom har jag köpt en dongel så jag kan surfa in på Dolph-ultimate.com lite då och då.

Favoritfilm med Mr. Lundgren 😕 Alla där han visar överkroppen.

Vad tycker ni om det nyinstiftade Dolph Lundgren-stipendiet? Tycker det verkar jättebra och jag är glad för ungdomarna som kan ta del av det. Det enda jag ångrar är att jag inte är född i Kramfors då jag alltid haft goda betyg i ämnen så som getmjölkning, vävning, bergsklättring och MMORPG.

Bloggens anm: Varför måste gamlingar alltid snacka så sjukt länge?

Vad tycker du om den svenska Dolphbloggen? Jag hatar bloggar. Och ja jag tycker att er blogg är förjävligt överskattad. Den börjar bli jävligt pinsam, det tycker alla mina vänner också, ni har fått era 15 minuter i rampljuset nu, ni era pubertala pojkar. Ert Seagalhat är under alla kritik. Ni borde fan lägga ner. Hur tusan kom ni till plats nr 3 av VKs bloggar under torsdagen 24 april? Vilka mutade ni för att lyckas med det konststycket?

Dolphbloggen var förolämpad. Aldrig hade de hört på maken. De körde iväg gråtandes i sin Opel -79 som såg än värre ut än när de kom dit. Inga fans av bloggen vinkade av oss denna gång då vi körde iväg i den rumänska bergshorisonten.

Photobucket
Än en gång fick vi se prov på hennes ungdom då hon slet av taket och skrek av ilska när vi körde därifrån

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.