Nu är det dags att lägga ner bloggen

’Adeste Fideles’, ’O, Come All Ye Faithful,’ ’Dagen är kommen’, ja kalla det vad ni vill men nu ÄR dagen kommen då Direct Contact finns att inhandla i alla välsorterade filmbutiker. Det har alltså blivit dags att lägga ner bloggens långa och fruktansvärt outhärdliga väntan på nytt material från Dolph.

Låt oss då sjunga en psalm i all denna glädjes rus.

’Dagen är kommen,
action triumferar.’

’O kom, låt oss tillbedja’
’vår Herre Kung Dolph’

Dolphbloggen har införskaffat ett exemplar och vi kommer återkomma med en lång och utförlig recension på vad vi tror kan vara årets bästa svenska skådespelarprestation.

Köp filmen här

Ginza
CDON
Discshop

9 kommentarer

  1. Qain

    Hallå där! Inte skrämmas sådär! Trodde faktiskt att det var dags att lägga ner… ujujuj.. hjärtat i halsgropen.. Hade jag varit tvungen att följa Stevens karriär istället??? Hemska tanke…

  2. Luigi

    Hallå tillbaka! Du behöver inte ha hjärtat i halsgropen eftersom vi bara behövde lägga ned väntan på Direct Contact 😉 Stevens karriär bör man som du vet undvika så gott det bara går.

  3. Qain

    Ja du gode Herr Per J. Att en blogg som denna överhuvudtaget finns är något som man ska glädjas över; att ungdomar vågar ta ett eget initiativ till att visa upp detta kulturbidrag till samhället och världen. Mångfald skall det vara, inte ett stelt och tråkigt samhälle där kultur inte får finnas och öppenhet, tryckfrihet, ja det ska vara förbjudet. Det får bara finnas bloggar som är 100% seriösa, samhällsriktiga, politiskt korrekta och rent av skittråkiga. Nä, tacka vet jag Dolphbloggen, den lyser upp vardagen i en sommartråkig stad som Umeå!

  4. Dolphbloggen

    Att få ta del av ditt stöd till bloggen Qain, är något som gör oss varma i själen. Vi tycker precis som du att det finns alldeles för få bloggar som tar upp relevant kultur, kultur som smutskastas och hånas av så kallade förståsigpåare. Per Jansson vill vi tacka för att han ändå läser bloggen trots att han tycker att vi skall lägga ned den. Något intresse verkar du har för den eller hur? Rätta mig om jag har fel.

  5. Dolphbloggen

    Per, om du inte förstår resonemanget tycker vi att du skall läsa våra kommentarer en gång till. Ja, att du tycker den är dålig är din subjektiva åskådning och du har med all rätt att tycka så även fast vi så klart inte håller med dig.

    Vad som egentligen är intressant en gång som denna är att få ta del av din åsikt varför den är dålig. Är det för att du inte gillar Dolph, hans filmer, vårt sätt att skriva, eller något annat? Tack ännu en gång för att du läser och förmodligen sprider budskapet om den.

  6. One man

    Neeeeeej! Gör det inte!

    Tack för läsvärd och underhållande blogg, på helt rätt nivå.

    Förstår om uppslag och ork tryter, men det var bra satsat.

  7. Luigi

    Ingen fara ”one man”. Bloggen kommer inte att läggas ned detta decennium, det är en sak som är säker, så du kan njuta av Dolphans storhet när helst du känner för att besöka bloggen. Tusen tack för att du läser den, det betyder mycket för oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.