Filminspelning stoppade Dolphs Kramforsbesök

Eftersom Dolph är i Brasilien och spelar in The Expendables hade han tyvärr ingen möjlighet att besöka Kramfors och dela ut ’Dolph Lundgren-stipendiet’ till den elev som hade högst avgångsbetyg på Ådalsskolan.

Hade det inte varit för Stallones sjukdom som ledde till att Dolph blev tvungen att filma sina scener tidigare, hade han haft möjligheten att besöka Kramfors.

Om nu Dolph gått emot sina direktiv hade han riskerat att få böta upp emot 3 miljoner kronor. Och det värsta av allt, han hade gjort Stallone väldigt upprörd.

Dolph hoppas nu på att besöka Kramfors i augusti i stället.

2 kommentarer

  1. Pelaren

    Dolph spelar in i New Orleans, USA. I.a.f. var det från ett hotellrum i New Orleans han medverkade via telefon vid Pelarens (www.pelaren.org) mingelbuffé på hotell Kramm i Kramfors när han gratulerade mottagaren av årets Dolph Lundgren-stipendium, Daniel Agrell (www.dolphlundgrenstipendiet.se), och tackade alla sponsorer från näringslivet i Kramfors. Han berättade också att Sylvester Stallone hade blivit magsjuk.

  2. Luigi

    Du har helt rätt Pelaren. The Expendables började spelas in i Brasilien innan Dolph kom med i bilden. Men nu är de som du säger, i New Orleans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.