Tackar med en tävling! Var med i firandet!

Det handlar om Dolph.

Så, vad är det med Dolph? Är det hans bra utseende, hans charm, hans styrka? Eller handlar det helt enkelt om hans storhet i sina filmer?
Orsakerna kan vara så många, jag kan inte lista dem alla…
Han hade mig fast den allra första gången som jag såg honom på skärmen. ’Red scorpion’ tror jag att det var. Fylld med action så imponerade han direkt! ’Han gör grymma filmer! Jag behöver mera!!’ Jag började ha ett krav efter mera, så mycket att jag skrapade dörren på den lokala videobutiken i väntan på att de skulle öppna, tidigt på morgonen. Tillslut så blev jag nästan anmäld för trakasserier, men vi löste hela situationen. Tack!
Nu tar jag det lugnare, men min brinnande känsla för the Dolph finns fortfarande kvar..
Nyligen här på Dolphbloggen så vann jag en filmtävling där man skulle förklara varför Dolph är så stor som han är. Nu har jag fått den finfina chansen att skriva för Dolphbloggen och självklart tog jag den! Detta skall firas! Och hur gör man detta bättre än med en tävling så att läsarna kan ta del av firandet??!!

Så här är den!
Frågan är; Vilken titel skulle en Will Smith-film ha om Dolph hade huvudrollen?
Priset; Filmen ’Hitch’ med Will Smith. För er som inte vet vad den handlar om, så är det en film om dejting, och vem skulle inte vilja dejta Dolph?

Exempel: ’Hancock’ = ’Dolphcock’
’I, Robot’ = ’I Dolph’
’Wild wild west’ = ’Wild wild Dolph’

Lämna ert svar i kommentarfältet!

/Qain

3 kommentarer

  1. Watcher

    Tänkte skriva Men in Dolph men jag ändrade mig…

    Röstar på ”Dolph day”!

    Med motivering (i form utav ett citat ur filmen): ’Today we will not only celebrate…. …when the world stood up and declared in one voice – ”I must break you” – This is when we celebrate our Dolph day!’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.