Dolphbloggen i Nagoya

 Ohayo gozaimasu alla fans!!

Just det, Anji-san är tillbaka från sin månadslånga hemlighetsstämplade semester i Nagoya, Tokyo och Kyoto! Och gissa om han har besvärande, besviknande(?) nyheter att delge. Ajajaj.

Först och främst skall det framgå att min semsester inte var tillägnad mig själv utan självklart Dolphbloggen. Detta kan ses i valet av bostäder från första början. Let me explain.

I Nagoya var det tänkt att jag skulle bo hos Dolph-experten Enrique Hernandez Strömberg. Denna spanjor som utgav sig att vara just Dolph-expert tänkte jag skulle vara idyllisk att bo hos under min Nagoyaupplevelse, men ack hur fel jag kunde ha. Trots att denna man har både svenskt påbråd (som Dolph) och även spanskt (där Dolph bor för stunden) var denne lömska jävel en master of deception, något jag inte märkte förrän det var för sent.

Det hela började när jag skulle intervjua denna Dolph-fan och han undrade vem Dolph var. Jag fann det hela märkligt men skakade bort det som ett skämt. När jag (i vad jag trodde var samma skämtsamma anda) förklarade att det var Sveriges största actionskådis och var känd som ryssen i Rocky 4 gick ljuset upp för den backstabbande spanjoren. Han visste vem det var. Ana då min chock när han sade att han inte ville fortsätta intervjun om den handlade om Dolph!!

Där stod jag, i en främmande stad, utlämnad till att bo med en Dolphhatande spanjor som talade dålig engelska och ännu sämre svenska, klagade på mina engelskafärdigheter (trots en engelsklärarexamen från universitet samt högsta betyg på CPE, det svåraste engelskaprovet Cambridge universitetet i England ger ut i världen), men vad vet jag, en Dolphhatande spanjor som inte kan skilja på v och b måste ju kunna mer än mig, och med en utlovad intervju i kras. Jag bestämde mig för att chansa på att åka till Kyoto istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.