Vinn ditt exemplar av Command Performance på Dolphbloggen!

I dag släpper äntligen Warner Home Video – Command Performance på DVD i Sverige. För att fira denna händelse kommer Dolphbloggen att tävla ut 5 stycken exemplar av Command Performance på DVD.

För att ha chansen att vinna just ditt exemplar skall du i kommentarfältet motivera "varför Dolph Lundgren är ett utmärkt val som programledare i Melodifestivalen".

Tävlingen kommer att hållas öppen resten av veckan, så ta chansen redan nu att vinna ett exemplar av årets hetaste actionfilm! 

7 kommentarer

  1. Felix Nallestedt

    Dolph har smält svenska folkets hjärtan som Sommarpratare och genomtrevlig talkshowgäst och hans trogna hord av actionälskande fans är en grupp som vanligtvis inte följer Melodifestivalen, men som nu kommer sitta klistrade.

    Dessutom kan han ta över om trummisen plötsligt insjuknar, då han är en jäkel på trummor, och om någon i publiken börjar spåra ut kan han ”karata” dom ut ur byggnaden. Problem med scenfyrverkerierna? Kemiingenjören Dolph fixar hemmagjorda explosioner av ett tuggummi och två hårstrån.

    Dolphan fixar biffen!

  2. Lazarus

    Gamle, gode Dolph kommer för första gången i melodifestivalens eländiga historia att ge den lite äkta stjärnglans. Att se honom stå bredvid Darin och liknande fjollor och därmed äga scenen kommer att ge min själ frid och ro.

  3. Rickard

    För att det är på tiden att Dolph får synas i Svensk TV och att svenska folket får stifta närmare bekantskap med honom. Då vi fått höra honom sjunga nu när han intervjuades inför vet vi dessutom att hans förmodligen enda svaghet är just sången och då finns ju egentligen bara programledarrollen kvar, vilken han är som klippt och skuren för (den enda obesvarade frågan är egentligen: Varför tog det så länge innan blev tillfrågad?) När han dessutom garanterat kommer göra en bra insats så kommer intresset för hans filmer därigenom att öka.

    Go Dolph!

  4. Zoid

    Dolph är ett musikaliskt geni, vilket han ju har bevisat i både klädreklam och Command Performance. Att ett sådant skulle krävas för att leda melodifestivalen är ju visserligen inte sant, men chansen finns att hans enorma kunnande, charm och karisma kommer att lyfta hela spektaklet till en dräglig nivå!

  5. Mattias

    Dolph är där för att lägga in en fet karatekänga i solar plexus på Christer Björkman samt lira trummor bakom Carola i ett hemligt bonusuppträdande

  6. Carl Göran

    Hade Darwin varit vid liv hade Dolph varit hans främsta forskningsobjekt. Sveriges enda riktiga Hollywoodstjärna har en unik förmåga att anpassa sig till nya situationer och miljöer. Han kan på det mest naturliga sättet gå från att spela sovjetisk boxare och amerikansk livvakt till att ge känslosamma hjärtöppnare i svensk radio och spela trummor som en rockstjärna.
    Därför kommer Dolph att vara perfekt i sin roll som programledare. Han kommer att agera naturligt men också med den känsla och hårdhet som bara han kan frambringa.
    Dolphs tid är nu, fråga bara Stallone.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.