1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

– 7 grader. Umeå, Västerbotten

Ibland vet man inte hur man skall börja. Jag sitter i morgonrock och hoppas på en bra vardag. Vaknade tidigt för att dagen innan åt man en tidig lunch, kände sig sömning och la sig för att vila. När man vaknade mådde man illa, var ännu tröttare än innan och man kände sig lätt febrig.  

Fick avboka dagens fika med en god vän och även ställa in kvällens rollspel. Försökte sova bort illamåendet och även febern, men när man vaknade tillkom även ont i magen. Kanske det var något olämpligt man ätit? Febern gav med sig dock, tröttheten kunde jag skakat av mig om jag velat. Dock så blev inte fallet.

Istället fortsatte jag sova, vaknade, somnade och vaknade igen. Min sista sömnperiod slutade vid tre, när min lillebror for iväg till jobbet sitt. Yawn. Beslöt mig då att kliva upp och ta en väldigt tidig morgon. 
 

Så nu sitter jag här framför datorn och inväntar en ny morgon. Kanske blir att göra mig en till kopp te och att eventuellt se ett till avsnitt av The Mentalist. Hoppas att fikat med min vän blir av idag. God morgon.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.