Eva RA Norman, Vilhelmina

’Värsta kändisen’

Idag har det återigen varit en dag med fart och fläkt. Skjutsade Ludwig, solade och sen hem. Hann precis landa innan man skulle ut igen. Under loppet av nån timme hade man stött på flera stycken som pratade om min blogg på vk. Jäklar vad folk är inne på internet tänkte jag. Reagerade inte ens när min morfar sa det, och där finns det ju inte så mycket internet. Efter många långa sega tankar kom jag på det, TIDNINGEN. Det kanske är det dom har läst det. Måste kolla. Jo du!

För övrigt så fick Liam prova på att bada i simhallen för första gången idag. Det va helt klart godkänt. Sen skulle vi ta oss lite fika och sitta ner och prata med de övriga mammorna innan jag skulle skjutsa hem Liam. Man skulle ju på möte på eftermiddan. Men tänk vad tiden går fort när man sitter och pratar. Nästa gång jag kollade på klockan så va den 15.50. Shit. Det va inge mer än så att Liam även fick vara med på sitt första gruppmöte idag. Det höll sig dock inte hela vägen så vi fick avvika lite tidigare. Men han har nog helt klart en framtid inom politiken.

Nu är disken bort plockad och ungarna sover, även gubben för den delen. Så nu ska man själv även krypa ner till kojs och drömma många vackra drömma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.