Eva RA Norman, Vilhelmina

Nu är det snart dags..

Nu har man tagit fram köttet och ska börja fixa med det till i morgon. Ser så fruktansvärt mycket fram emot denna helg. Hoppas bara inte det blir käppar i hulet som tidigare år. Ska dock inte klaga, för det har ju fört med sig något helt underbart. För två år sedan så födde jag mitt första barn en vecka efter WWW, året där efter så fick vi reda på att det låg en liten skorv där inne. Så jag har ju stått över firandet av WWW, men fått två helt underbara små killar. Men än hur underbara dom är, så vill jag faktisk slippa dem ett par timmar och ägna mig åt mig själv. Och det ska jag göra i goda vänners sällskap.

Lilla Liam öppnade upp både mage och mun idag, det bokstavligen sprutade ur honom. Första tanken va magsjuka, men sen så blev det som inge mer. Han har ätit lite å nu sover han så sött. Hoppas att det inte blir nått nu till helgen.

Nä nu har man stökat undan all disk, tagit fram köttet, så nu återstår det bara att själv krypa ner i sängen.

Nått som känns helt underbart inför helgen är att min super goda Henrik kommer hit. Gick skola sammtidigt och firade Alla hjärtans dag i lag med paltkalas, bara han och jag. Han håller ju sig nere i Dalarna så det är inte så ofta som man får förmånen att träffa honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.