Eva RA Norman, Vilhelmina

En påsk med sorg och längtan.

Jag sitter och ser på alla som drar i vägg till fjället med familjen och med skotern på släpvagnen. Men påsken i år kommer inte att bli som vanligt. Bara tanken på det får mig att fälla en tår. Påsken har som varit en speciell högtid för oss. Vi har alla varit ilag i Bäsksjö hela helgen, med Järvsjön inplanerad på långfredan och sedan Jeppmanappet under helgen.

Vad kommer det att bli nu?

Jag är en planerare, men det är helt tomt just nu. Försökte att ta fram nån fin duk och någon liten tupp, men det känns ändå inte bra. Alla har inplanerat vad dom ska göra. Och här sitter vi. Nu är det ju så typiskt att gubben har jobbar helg i helgen. Så man kan inte dra på någon lång tur. Dagar som dessa skulle man bara vilja lägga sig ner och räkna minuterna tills det är över. Men man måste kämpa på, det kommer en dag i morgon och en dag efter det, och efter det osv.

Alla som misst någon nära vet vilken berg och dal bana det kan vara. Det enda jag vill är att turen ska vara över så att man får kliva av. Men när kommer den dagen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.