Eva RA Norman, Vilhelmina

Helt utslagen.

Gårdagskvällen slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi gjorde pizza och så försökte jag mig på ett recept av Leila, Kladdkakemuffins. Blev nog inte riktigt som hon gjorde dom. Men dom smakade bra i alla fall. Lilla goa Anna komme förbi en stund så vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Men sen komme smällen. Båda barna har fått feber, och Liam va mest illa däran. 40 i feber och 8 månader, då är man inte så pigg. Lite mat och mycke sömn blev det. Men allt är ju inte dåligt. Fick mig faktiskt den bästa nattens sömn på länge.

Idag så har vi då bara varit inne och stökat lite. Lisa komme förbi på eftermiddan och lämnade Fridas novell som hon har skrivit. Va tvungen att låsa in mig på toaletten under tiden jag läste den. Säkerligen komme det 10 liter i tårar medans jag läste den. Man vet om allt, men det är bara så fruktansvärt jobbigt att läsa. Speciellt när det inte ens är 6 månader sedan. Jag torkade mina tårar och gick ner på samhället. Hittade ett par kläder till barna, och sen…. Sen väntade 80 minuters avkoppling. Som jag har väntat på denna helkroppsmassage. Carina sa det att vid nått tillfälle så va jag på en helt annan planet.

Tusen tack Lisa och Erik, ni är verkligen guld värda!!!

Så nu har vi varit på banan och skjutit duvor en sväng, måste erkänna att det behövs lite träning innan jaktsäsongen drar igång. Men en eller annan duva strök ju med, och roligt hade vi (då väl Trappern behagade komma.).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.