Eva RA Norman, Vilhelmina

I morgon börjar det stora råttracet.

Ja nu måste vi få ordning på stugan. Ska kasta ut allt som finns i stugan, kasta allt som är ätbart och tvätta allt som går att tvätta. För nu är jag less på att sitta här hemma vecka ut och vecka in. Nog för att det finns nog att göra här hemma, men lite miljöbyte är aldrig fel för kropp och själ.
Idag så slog vi då äntligen till på den nya matsals gruppen. Rean började idag, och med 50% rabatt så va det inte så mycket att prata om. Har kastat ut kökssoffan på altanen och ska skrapa den trären. Sen ska den lackas i samma mörka färg som dom övriga möblerna. Kommer att bli jätte bra.
Mormor och morfar samlade ihop hela släkten och bjöd på mat på krogen idag. Är alltid lika trevligt när vi kan träffas alla.
Satt även och pratade om det stora brännbollskalaset som vi ska ordna. Jocke hade pratat om det i flera år, men det blev helt enkelt aldrig av. Nu blir det istället ett kalas till Jockes minne, och det är inte fy skam heller. Få alla goa människor samlade på samma ställe, kan inte bli bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.