Eva RA Norman, Vilhelmina

Ber till väder gudarna!!!

Ja nu har man klippt å klistrat hela kvällen. För i morgon så bär det av till Lycksele, lillsyrran Lisa tar ju studenten. Å det ska synas att det är vi som är hennes ’gäng’. Tänk att det är 6 år sedan man själv tog studenten, tänk va tiden går. Men man har ju hunnit med en hel del på de åren. Så nu hoppas vi bara att det ska bli bra väder i morgon. Är ju inte alls nå roligt om det ska regna hela dagen. Lite sol kan vi ju önska oss i alla fall.

Nu har Ludwig gått med gipsat ben i en vecka, som tur är så verkar det gå åt rätt håll. För nu haltar han runt på benet. Det har han inte kunnat göra tidigare. Det blev till å krypa och dra benet efter sig. Enda positiva med det är väl att Liam har börjat att dra sig fram på golvet. Så nu har jag ställt undan gå-stolen. Härligt. Har bestämt oss för att låta anmäla hela händelsen, så att dom får utreda om dom kunnat göra något annorlunda. Små barn ska man inte leka med, speciellt när dom inte riktigt kan prata för sig. Så vi får väl se hur det blir med det.

Underbara svärmor bjöd på palt idag, å det va sååå gott. Va länge sedan vi åt det. Och Stina njöt nog mest av oss alla. Är ju typ över ett år sedan sist för henne.

Nä nu väntar sängen.

God Natt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.