Eva RA Norman, Vilhelmina

Sagolikt.

Eva Risberg AbramssonVill ju inte avslöja allt för mycket. Men vackra va dom.

Ja i i helgen så har vi varit på bröllop i Matsdal. Jag hade fått den stora äran att skjutsa dem, liste skumpigt va det men utöver det så gick det bra.

Som vanligt när någon gifter sig så börjar dagen med en massa springande och fixande. När allt sedan va fixat åkte vi ner till Dikanäs kyrka. Karin va sagolikt vacker. Allt gick bra i kyrkan, och sedan blev det fika på församlingshemmet. Även där flöt allt på.

Sedan fick vi faktiskt se solen lite. Cabbade ner och åkte till festlokalen. Där väntade alla gästerna, och en underbar massa mat. En stor kram till Lisa, Frida och Sandra för allt jobb ni gjorde. Man såg inte alls att ni var nervösa. Vi år god mat och skålade och sjöng.

Senare på kvällen så hade vi fått den stora förmånen att Ha Trubbelidur där. Det va alldeles för länge sedan man träffade Jimmy och Linus. Men jag vill då lova, att dom va lika bra denna gången. Sen blev det håll i gång natten lång. Brudparet hade inte kommit i säng förrän halv fem på morgonen. Men det är ju ett tecken på att det va en lyckad kväll.

Så nu är dom alltså man och fru. André och Karin Berg, all lycka till er!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.