Eva RA Norman, Vilhelmina

En fullspäckad dag!!

Ja det är ju jag i ett nötskal. Har jag bestämt mig för en sak så är det så, å då gör jag det. Hade bestämt mig för att måla fönsterna idag. Svärmor komme å kollade barna, dom fick springa runt med tjock kläder på sig för de va inte varmt. När det närmade sig middag å jag äntligen va färdig bestämde vi oss för att fly hem till dom å äta. Va så kallt här hemma att vi nog hade frysit ihjäl. Jag hade ju kunnat vänta med å måla, men jag hade ju som ställt in mig på att göra det idag så.

Sen så komme den stora nyheten.
Så nu skickar jag en hel miljard med bamse kramar till min kusin Lise å hennes Micke. Efter lite kämpande så komme äntligen den lilla tjejen. Det blev en liten Ida Elvira. Så stora kramar till er, å njut nu till fullo. Ser verkligen fram emot när ni kommer, så att man får snusa lite på henne.

Sen imorgon så åker jag och barna å svärmor till Sandsjön. Ska häla på hennes syster med familj. Deras dotter bor i Usa och är hemma på besök med sin två pojkar. Gubben hennes kunde inte åka med denna sväng. Så det ska bli roligt att få träffa dom å se hur stora grabbarna har hunnit bli. Å få visa upp mina helt underbara små prinsar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.