Eva RA Norman, Vilhelmina

Usch…

Älskar den tid vi har framför oss. Men samtidigt är det en tung tid, på många sätt. Det tyngsta är bara bakom hörnet. Kan ni tänka er att det har snart gått ett helt år! Fattar det inte, känns fortfarande som om det bara va häromdagen, och känslorna går fortfarande inte att rå på. Nån gång så kanske det blir ändring på det.

Äldsta sonen såg ett fotografi på sin far och hans lillebror som lämnade dom i tidig ålder. Han frågade mig vem dom va, förklarade att det va pappa och hans lillebror. Men att han bodde i himlen, precis som Jocke. Han satt och funderade en stund. Tillslut tittade han på mig och såg väldigt nöjd ut och sa; Ja men då har dom det ju riktigt bra!! Det finns nog inget bättre på denna jord än tankar hos en liten människa, så oförstörda och rena.

Nu är det bara en dag kvar innan man går in på ett liv som arbetslös igen. Inget som jag ser fram emot, men vad ska man göra. Söker allt som jag bara kan söka, ska göra en kupp och å runt med mitt CV till alla ställen som jag skulle kunna tänka mig att jobba på. Vad mer kan man göra??

Sen så står julen för knuten (nästan i alla fall), men i och med att man blir arbetlös så kommer det väl inte att trilla in så mycket pengar. Kanske i slutet på året och då är det ju ganska så försent att köpa julklappar. Som tur är så har jag gjort bort det mesta, är bara dom ’jobbiga’ kvar, typ pappa, brorsan mm. Vad ska man köpa till nån som har allt?

Ja det blev några frågor idag.

Till nått helt annat, och något roligt. Hämtade svägerskan på flyget idag, äntligen så har vi alla hemma. Ludwig blev jätte glad att få följa med och se på flygplanet, det enda som han pratade om i flera timmar. Sen hade vi det bara gott och fick en massa god mat av svärmor.

När vi anlände hem och skulle in och göra alla kvällsrutinerna så hör jag ett pysande ljud, dagen är fulländad. Punka på höger bakhjul, är ju så att man kan bli tokig. Lisa och Anders hjälpte mig, allt höll på gå åt pipan när den lilla domkraften började ge vika. Anders fick åka iväg och hämta en annan så att vi kunde sätta på extra hjulet och få lös den bassiga domkraften. Så nu vet jag vad jag ska göra i morgon i alla fall.

Vissa dagar är bara som dom är!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.