Eva RA Norman, Vilhelmina

Fick panik och tårarna sprutade.

Skulle gå in och fixa med lite bilder, min kusin skulle skicka på henne och hennes familj. Sen blev det nått med datorn. Den hittade inte åt några bilder, inga alls!!! Paniken växte och jag fick nästan svårt att andas. Har nästan brännt alla bilder och alla filmsnuttar, men dom nyaste har jag inte hunnit med. Vad skulle jag göra om alla var borta?? Jag skulle gå och lägga mig tidigt ikväll, men nu sitter jag och bränner bilder istället. Kan inte riskera att några försvinner. Om det skulle börja brinna i huset, då är det datorn och fodralet med alla skivor som jag skulle rädda först. Självklart så fixar man ju ut barnen först av allt. Men av alla de oändliga ting som man äger. Allt och mycket går att ersätta, men försvinner bilderna försvinner dom för gott. Ska bränna allt klart nu och sen lugna ner mig lite. Sen hoppar jag isängen.

Min moster kom och hämtade sitt godis idag, tyvärr va jag inte hemma så att jag fick se hennes reaktion. Men jag har förstått att det va av det bättre. Sådant värmer verkligen i ens hjärta. Man snappar dagligen upp saker om andra personer, om man försöker att komma ihåg även dom små sakerna så kan man göra många glada. Man behöver verkligen inte ge bort guld och gröna skogar, bara det är något som kommer ifrån hjärtat. Det är det som värmer bäst.

Tänk på det alla ni som springer runt och letar julklappar till era nära och kära, lite omtanke och kärlek bakom julpapperet uppskattas mer än saker som köps i all hast.
Ta hand om era nära och kära. I nästa ögonblink så kan deras dagar, timmar, minuter och sekunder vara över. Vi har alla en tid på denna jord, och ingen vet hur länge den varar. Säg inget imorgon som du kan säga idag, imorgon så kan det vara försent.

En kommentar

  1. lillasyster

    så sant. allt du säger är så klokt!
    älskar dig så obeskrivligt mycke, & saknar er alla där hemma!
    ska slå mig ner nu & klura på en tokbra julklapp till dig nu ;P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.