Eva RA Norman, Vilhelmina

Avkoppling för mig.

Att något som att måla kan vara så himla avslappnande? Nu kanske inte det hjälper på alla men det hjälper i alla fall på mig. Tiden verkligen susar iväg. Måste bara försöka att hitta något annat ställe att hålla till på. Att sitta på en liten pall vid rumsbordet är inte det skönaste stället att sitta på. Men som sagt, när jag väl har satt mig ner och tagit penseln så spelar det ingen större roll. SysterYster provade på att baka lite fislimpa, ja eller fillimpa som den igentligen heter. Smeknamnet kommer nog av effekterna som blir när man har ätit den.

Övrigt så har man sprungit mellan tvättstugan och målningen mest hela dagen. Även fått iväg en jobbansökan. Med stormsteg närmar det sig slutdatumet på min sjukskrivning. Å andra sidan så vill jag inget hellre än att knäet ska bli bra och att man ska få börja jobba. Tyvärr verkar det väl inte som att man skulle kunna gå från sjukskrivning till jobb, utan det blir tillbaka till arbetslösheten.
Men misströsta icke, fortfarande finns hoppet kvar.

(Nu ska jag återgå till målningen i väntan på att storebroren ska komma hem.)

2 kommentarer

  1. mormor Kristina

    Vilken toppen dag med lille man i Lycksele!Det var nog inte någon som inte blev charmad och drog på smilbanden på bowlinghallen när Ludwig drog igång.Med stor energi och ett humör som var i topp tillbringade han dagen med oss,vilken charm knutte.Mormor älskar sina 2 små prinsar alldeles otroligt och känner en sådan stolthet och lycka över dem.Puss å kram till er alla önskar momma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.