Eva RA Norman, Vilhelmina

Sömnbristen börjar ta ut sin rätt.

Ja eller jag vet inte om man kan kalla det för sömnbrist direkt. Är nog alla dessa sena kvällar som gör sitt. Ser verkligen fram emot lördag morgon, då behöver man inte kliva upp tidigt, då kan vi ligga och mysa i sängen nästan hur länge vi vill. Försökte hålla Liam uppe lite längre ikväll så att han kanske sover nån minut längre i morgon. Hade det bara varit Ludwig så hade vi nog lätt kunnat sova till 10 i alla fall. Men då har det väl varit några andra som har väckt mig i alla fall, våra goa hundar brukar vilja gå ut på morgonen efter en skön natts sömn. Kanske man skulle ha tagit med sig stor prinsen till stugan, bara han och jag. Tänk så skönt det skulle vara.

Idag köpta jag bio biljetter till Ludwig och mig, så på söndag ska vi gå på bio. Tror han kommer att tycka det är jätte roligt, speciellt när goa vännen Moa ska följa med. Å självklart så följer även min vapendragare med. Hon är nog den absolut härligaste vännen som man kan ha!!!

Ska nu göra ett försök att avsluta allt som jag har framme och hoppa isäng. Kan dock inte garantera att det blir inom dom närmaste minuterna om jag känner mig själv rätt. Alltid är det något som jag fastnar i.

Sov gott världen!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.