Eva RA Norman, Vilhelmina

På tomgång hela kvällen.

Ja att man då äldrig lär sig. I natt blev det väldigt sent innan jag kom isäng, har då bara mig själv att skylla på. Men när jag väl börjar med något som jag tycker är roligt så försvinner tiden. Hade det inte varit för att ögonen började gå i kors så hade jag nog inte kollat på klockan, och säkert hållit igång en timme till. Så jag måste väl erkänna att man inte va den snabbast i morse när barna körde igång. Sen när man väl hade fått upp farten på benen och en alvedon i kroppen så rullade det på. Men då blev kvällen desstå längre. Hade som plan att Ludwig skulle få bla Djungelboken på dvd när han fyller år, men så fort vi sätter oss i bilen så pratar han bara om låten från filmen. Moster Lisa har ju visat nått klipp på datorn för honom. Så efter lite överläggning med andra hälften så beslutade vi att jag skulle ta fram den idag. Under hela filmen satt han på samma ställe, bara minerna ändrades. När vi kom fram till gam gänget så klev han upp, då va det lite konstigt och hemskt på tvn. Så vi avslutade med att se klippen med alla sångerna innan dom hoppade ner i badet. Det va två väldigt trötta små prinsar som kröp ner under täcket med varsin flaska ’gackas’.

Har nu suttit och stirrat mig blind på ett tomt papper, hjärnkontoret har nog stängt av före resten av kroppen idag. Hade ju tänkt att få ihop en lista på helgen. Vad som ska ätas, handlas och packas osv innan vi drar till stugan. Några små ord har jag fått ner, men sen är det helt tomt. Så nu ger jag upp!! Ska packa in morgondagens middag i kylen och sen krypa ner under dubbla täcken. Ska testa om man hinner se mer än en reklam på tvn innan man sover.

Vill ’du’ haka på på en rolig kväll på WWW-lördagen. Hör av dig så fixar vi något. Är grymt laddad för en ute kväll med goda vänner och en massa glada personer!!

ksduhgnvfishfdg server fel, hårddisken stängs nu ner siohföidvhdblicsasi
god natt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.