Eva RA Norman, Vilhelmina

Vad kan det vara för fel??

Blev ett litet hopp nu mellan bloggandet, är så mycket annat som har tagit upp ens tid. Veckan började hur bra som helst, ja ända tills jag hade lämnat knoddarna på slottet. Satte mig ner där och skulle fylla i en undersökning när barnas dagmamma kommer bärandes på Liam och frågar vad det är han har i nacken. Hela nacken hade svullnat upp, när vi börjar på att lyfta på tröjan så ser vi att han är full av utslag. Det fanns inte en endaste prick när vi åkte hemifrån. Bara att kasta i han i overallen igen, hem och hämta darlingen och sen ner på sjukan. Där kollade dom på honom och gav honom 8 tabletter sen fick vi åka hem. Den natten blev det inte många timmar med sömn, va det inte barn som klagade och vred på sig va det timmerhuggning på det högre nivån. Va helt slut på när vi vaknade. Och som vanligt så är Liam uppe först, efter den vanliga rundan kommer han tillbaka till sängen och jag börjar klä av honom för att byta blöja. Till min förskräckelse så ser jag att prickarna har kommit tillbaka. När man inte är på topp och har alldeles för få timmar sömn bakom sig så är tårarna nära sådana gånger. Vi avvaktade ett tag innan jag tillslut ringde på sjukan, fick en tid ganska direkt. Gav dom lunch och lämna Ludwig hos älskade syster Lisa. Sen blev det många timmar nere i bunkern. Nått är det tydligen som han inte tål, men vad??
Så när den ena knodden får sluta med sin medicin så börjar nästa. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt. Allt blev lite för mycket denna vecka. Till råga på allt så åkte darlingen allt för häftigt i morse. Men det som fick bägaren att rinna över va när jag skulle hämta min externa hårddisk, tyvärr så är den trasig. 700kr då skulle dom kunna få liv i den igen. En bagatell sak kanske, men då blev det för mycket. Svängde in på Domus, köpte gotta och sen stängde jag in mig hemma. Satt med mitt måleri ett tag, det får verkligen mina tankar att rensas bort för en stund.

Så nu håller jag på att ’bygga’ ihop den första delen av mina planer inför helgen. Måste nog ringa in lite hjälp imorgon eller på fredag så att jag får bort de gammla. Spännande!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.